Zeskamp Moesel in beeld

Foto’s – Volgens traditie wordt op 1e Pinksterdag op de voetbalvelden van MMC de jaarlijkse zeskamp georganiseerd. De zeskamp vierde zondag haar 30e verjaardag.

Circa 25 teams namen dit jaar deel aan de zeskamp. Deze teams strijden de gehele dag door middel van ludieke spellen om de eerste prijs in de wacht te slepen. Het zonnige weer zorgde dat de spellen met water dit jaar erg populair waren.

De Zeskamp kenmerkt zich door de bepaalde sfeer die het uitstraalt van gezelligheid en romantiek. “Meedoen is belangrijker dan winnen.” Deze bekende gedachte geldt al 30 jaar voor de deelnemende teams. Natuurlijk is er competitie, maar het is een vriendschappelijke competitie. De lol, het plezier, de saamhorigheid, de vriendschap, de sportieve uitdaging, de sportiviteit, de inzet en de gezelligheid dat is de zeskamp.

Bekijk een sfeerimpressie van de 30e Zeskamp Moesel

[nggallery id=1509]