Aanleg drempels Laar

In het kerkdorp Laar worden op korte termijn nieuwe verkeersdrempels aangebracht. Om deze asfaltdrempels en markeringen te maken zijn tijdens de werkzaamheden een aantal wegen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om de Boeketweg, Laarderweg en de Rietstraat. De afsluiting vindt plaats vanaf woensdag 18 juni vanaf 7.00 uur tot en met vrijdag 20 juni 18.00 uur.

De plannen voor deze verkeersdrempels zijn gemaakt in nauw overleg met de dorpsraad Laar. Samen met de dorpsraad wil de gemeente zo de verkeersveiligheid in het kerkdorp verbeteren.

Afsluiting
De exacte afsluiting is als volgt:
• Boeketweg: vanaf de Rakerstraat tot aan de Sint Sebastiaanskapelstraat;
• Laarderweg: vanaf de Thomassenweg tot aan de Schonkenweg;
• Rietstraat: vanaf de Koenderstraat tot aan de Schonkenweg.

Het kruispunt van de Hushoverheggen en Gertrudisstraat met de Rietstraat wordt niet afgesloten, zodat doorsteken van het verkeer mogelijk blijft. Aanwonenden van de straten zijn geïnformeerd. En er is een omleiding ingesteld voor het verkeer.

Tijdens het werk kunnen er obstakels en gaten in de wegen zitten. Deze worden zichtbaar aangegeven door middel van afzettingen, zoals hekken en bakens.