Autorally dames IdemDita

Vorig jaar was het een overweldigend succes, de rally van Vrouwensociëteit IdemDita, een nieuwe traditie is daarmee geboren.

Op vrijdag 13 juni aanstaande gaan 80 vrouwen in kekke auto’s; Volkswagen Upjes gepimt en gesponsord door een autobedrijf, op pad. Vermaard rally-navigator Bart den Hartog, heeft ook dit jaar een spannende tocht uitgezet. Deelneemsters moeten aan de hand van ‘bolletje-pijltje’ systeem de juiste weg vinden, foto’s zoeken en vragen beantwoorden.

Best pittig, maar…onder het motto Tour of Diva’s zijn er onderweg een aantal heel fijne en vooral verrassende tussenstops gepland! De tocht eindigt in de wijngaard van Wijndomein De Oude Hoeve in Hamont. Met live-muziek en lekker eten wordt er met zo’n 100 dames teruggekeken op een hopelijk geslaagde rally en een succesvol tweede jaar IdemDita!