Avondvierdaagse

Voor de eerste keer in Leuken en Groenewoud: een Avondvierdaagse voor jong en oud!

16 t/m 19 september wandelen door onze mooie wijken en buitengebieden De wijkraden Leuken en Groenewoud organiseren een sportfeest voor alle bewoners van Groenewoud, Leuken en daarbuiten. Vier avonden wandelen, zingen en plezier maken samen met je vrienden, sportclub of vereniging. Voor jong en oud. Met ruim 300.000 deelnemers in héél Nederland loop je de Avondvierdaagse nooit alleen.

Leer Leuken en Groenewoud kennen, kom op plekjes waar je nog nooit bent geweest! Vier prachtige wandelingen van 5 kilometer op goed begaanbare wegen en paden. De buggy of rolstoel kan mee. Op Groenewoud vindt op vrijdag 19 september de feestelijke afsluiting plaats. En voor onze digitale wandelaars: je kunt ook wandelen met de speciale gps-webpagina. Als je alle vier de avonden meedoet en de finish haalt, krijg je een medaille voor deze geweldige sportprestatie.

Meer informatie of aanmelden? Voor meer informatie en de routes kun je terecht op de website www.avondvierdaagse-weert.nl en aanmelden kan tot 31 augustus 2014 op http://www.wijkraad-leuken.nl/avondvierdaagse/. De kosten per deelnemer zijn € 3,50.

webposter_avond4daagse_1024