Vrachtwagen in brand

Update – Foto’s – Donderdag rond 10.30 uur werd de politie gealarmeerd voor een uitgebrande vrachtwagen in het Weerterbos.

Een voorbijganger trof op een zijweg van de Dr. Anton Philipsweg een uitgebrande vrachtauto aan. De vrachtwagen was afgelopen nacht uitgebrand, maar door niemand opgemerkt. Het vuur is vanochtend vanzelf gedoofd.

De cabine van de vrachtwagen was volledig uitgebrand. Het betrof een vrachtauto die afgelopen nacht was gestolen in Valkenswaard, zo bevestigde een woordvoerster van de politie.

De politie gaat uit van brandstichting en onderzoekt de brand. Getuigen die afgelopen nacht / ochtend iets verdachts hebben waargenomen op de Dr. Anton Philipsweg kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Foto’s: locatie van uitgebrande vrachtauto. Voertuig was reeds afgesleept.