Foto’s – De politie kreeg maandagmorgen de melding van een loslopende hond op de A2 ter hoogte van Weert. Op het moment dat de agenten de hond probeerden te vangen ontstond er een aanrijding op de snelweg. Twee personen raakten gewond.

Een automobilist die vanuit Eindhoven richting het zuiden onderweg was reed met zijn auto tegen de auto van Rijkswaterstaat, die op de betreffende plek als afzetting dienst deed. Bij de aanrijding raakte de auto met daarin twee personen zwaar beschadigd. Hierdoor moesten beide inzittenden door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De man en de vrouw (personalia onbekend) zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er is geen informatie over de aard van de verwondingen. De herdershond is inmiddels ingevangen.

De A2 richting Maastricht is gedurende het sporenonderzoek afgesloten. Dit zal naar verwachting tot 11.00 uur duren. Verkeer wordt omgeleid vanaf de afslag Weert-Noord en komt weer terug op de A2 via de afslag Nederweert.

4 REACTIES

  1. Zo n grote gele auto met dat DRIP systeem erop valt ook niet echt op… Kan natuurlijk gevalletje verblinding door de zon zijn..

    Sterkte voor de slachtoffers

  2. Waar blijven de reactie’s van jonge ode aan de plies geweldig wat ze doen ,de straat op stampen lomp volk.

Comments are closed.