Havenweg Budel dicht

De Havenweg die Weert (Kempenweg) verbindt met Budel-Dorplein is deze week afgesloten voor het verkeer. Aan de asfaltverharding van de Havenweg in Budel-Dorplein wordt vanaf 30 juni onderhoud verricht.

De werkzaamheden nemen naar verwachting circa 5 dagen in beslag (t/m 4 juli). Tijdens de onderhoudsmaatregelen wordt de asfaltdeklaag vernieuwd en nieuwe wegmarkeringen aangebracht.

Gecombineerd met dit asfaltonderhoud wordt onder de Havenweg een verbinding gemaakt voor dieren tussen het Ringselven en het ven op het industrieterrein van de zinkfabriek. Deze faunapassage (natuurverbinding)voor de aanwezige bevers en otters wordt uitgevoerd als een klein tunneltje met duikerelementen.

Vanuit Weert is maandag een omleidingsroute ingesteld. Het verkeer vanuit Belgie en Weert wordt via de Trancheeweg en Geuzendijk omgeleid.

In de gemeente Cranendonck wordt de komende maanden op meerdere plaatsen aan de weg gewerkt. Bekijk een overzicht via: http://iwdg.nl/werkzaamhedenHavenweg