In Weert zijn plannen voor een Integraal KindCentrum in Laar en in Leuken. MeerderWeert, Hoera Kindercentra en de gemeente Weert organiseren hierover informatiebijeenkomsten. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en mee te denken over deze plannen. De bijeenkomst voor Laar vindt plaats op maandag 16 juni en voor Leuken op dinsdag 17 juni.

In een Integraal KindCentrum zit een basisschool, de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Door dit samen te clusteren kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar op één locatie terecht.

De informatiebijeenkomst over het Integraal KindCentrum in Laar vindt plaats op maandag 16 juni 2014 om 19.30 uur in Café Zaal ‘Bee-j Bertje’, Rietstraat 28 in Weert. In Laar zijn plannen voor het maken van een Integraal KindCentrum na nieuwbouw / renovatie van de Basisschool St. Franciscus. Tijdens de informatiebijeenkomst hierover krijg je informatie over de stand van zaken van deze plannen en de architect geeft je een indruk van een eerste schetsontwerp. Daarnaast willen de organiserende partners graag met jou over de plannen van gedachten wisselen en vernemen zij graag jouw mening over deze ontwikkeling.

In Leuken vindt de informatiebijeenkomst over het Integraal KindCentrum plaats op dinsdag 17 juni 2014 om 19.30 uur in Café Zaal ‘Cardinaal’, Beemdenstraat 10 in Weert. In deze wijk zijn plannen voor nieuwbouw van de Basisschool Leuken en om hierin het Integraal KindCentrum te maken. Ook tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je informatie over de stand van zaken van de plannen en een indruk van een eerste schetsontwerp van de architect. Daarnaast willen MeerderWeert, Hoera Kindercentra en de gemeente Weert graag met jou over de plannen van gedachten wisselen en graag jouw mening horen over deze ontwikkeling.