Jong Ajax komt naar Weert

Jong Ajax komt donderdag 10 juli naar Weert om een oefenwedstrijd te spelen tegen Wilhelmina ’08. Wilhelmina ’08 is kampioen geworden en promoveert naar de 1e klasse. Alle reden voor feest én om te oefenen tegen een geduchte tegenstander. De gemeente Weert zorgt voorafgaand aan de wedstrijd voor een gastvrije ontvangst van beide ploegen op het stadhuis. De wedstrijd wordt om 18.00 uur gespeeld.

Jong Ajax debuteerde het afgelopen seizoen in de Jupiler League. De formatie van de inmiddels vertrokken trainer Fons Groenendijk behaalde 50 punten uit 38 wedstrijden en eindigde daarmee op de veertiende plaats. Op de website van Ajax is meer informatie over het beloftenelftal te vinden. De selectie voor het komende seizoen en de nieuwe trainer zijn op dit moment nog niet bekend.

http://www.ajax.nl/De-Toekomst/Jong-Ajax/Selectie.htm