Kaarten Jong Ajax

De kaartverkoop van de wedstrijd Jong Ajax – Wilhelmina ’08 start op vrijdag 13 juni 2014. Wilhelmina ’08 is kampioen geworden en promoveert naar de 1e klasse. Alle reden voor feest én om te oefenen tegen een geduchte tegenstander.

De wedstrijd vindt plaats op donderdag 10 juli, om 18.00 uur. Publiek is welkom vanaf 17.00 uur en kan dan tevens de warming up van beide teams meemaken. Kaarten kosten 5 euro voor volwassenen, en 2 euro voor jongeren tot 16 jaar en 65-plussers.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

  • Posno Sport, Maasstraat 40 in Weert;
  • Café de Tramhalt, Maasstraat 46 in Weert;
  • Café de Stuiterbal, Oelemarkt 13 in Weert.

Ontvangst op stadhuis

De gemeente Weert zorgt voorafgaand aan de wedstrijd voor een gastvrije ontvangst van beide ploegen op het stadhuis. Het programma is als volgt:
Tijdstip –  Onderdeel

  • 14.45 uur –  Aankomst Jong Ajax in Weert
  • 15.00 uur – Gezamenlijk nuttigen van een sportmaaltijd
  • 15.45 uur –  Ontvangst, door burgemeester, van de kampioenen in het Stadhuis (raadszaal) en fotomoment voor de pers
  • 16.30 uur – Aankomst op het sportpark Wilhelmina’08/Drakensteyn
  • 17.00 uur – Start warming up
  • 18.00 uur – Aanvang wedstrijd
  • 20.30 uur – Vertrek Jong Ajax uit Weert

Jong Ajax
Jong Ajax debuteerde het afgelopen seizoen in de Jupiler League. De formatie van de inmiddels vertrokken trainer Fons Groenendijk behaalde 50 punten uit 38 wedstrijden en eindigde daarmee op de veertiende plaats. Op de website van Ajax is meer informatie over het beloftenelftal te vinden. De selectie voor het komende seizoen is op dit moment nog niet bekend. De nieuwe trainer van Jong Ajax is oud-international Jaap Stam, oud-speler van PEC Zwolle, SC Cambuur, Willem II, PSV, Manchester United, Lazio, AC Milaan en Ajax.