Modderdag in beeld

Foto’s – Dolle pret vandaag op een zandvlakte op het terrein van de Centrale Zandwinning aan de Lozerweg. Vandaag mochten de kinderen zich helemaal uitleven met water en zand, want vies worden mag tijdens de landelijke modderdag.

Tijdens modderdag lieten medewerkers van het Natuur- & Milieucentrum de jeugd weer in aanraking komen met de natuur. Niet alleen omdat het leerzaam is. Maar ook heel leuk.

Het Natuur- en Milieucentrum deed voor de eerste keer mee met dit landelijke festijn en zette een uitdagend modderspelcircuit uit. De meest ideale locatie was snel gevonden voor deze dag, namelijk de zandafgraving bij de Centrale Zandwinning. Met de medewerking van dit bedrijf mogen de vrijwilligers van het NMC bij hen het modderparcours uitzetten.

Alle kinderen uit het basisonderwijs waren welkom en maakten dankbaar gebruik van gelegenheid om zichzelf eens smerig te maken.