De langste ontbijttafel van Nederland is een feit. Alle kaarten zijn in enkele weken tijd uitverkocht. Dat heeft Jumbo Heerschap, het exclusieve verkooppunt van de entreebewijzen, vandaag bekend gemaakt. Aan de kilometerlange tafel zullen meer dan 2.500 deelnemers genieten van een luxe ontbijt. De route op de Singels zit helemaal vol. Het is op de dag van het evenement zelf niet mogelijk om kaarten te kopen.

De langste ontbijttafel van Nederland wordt op maandag 9 juni 2014 (2e Pinksterdag) georganiseerd door Kiwanis Club Weert, Robert Beelen en supermarkt Jumbo Heerschap (tevens hoofdsponsor Weert 600) i.s.m. de gemeente Weert en de Stichting Weert 600. Om 10:00 uur start het ontbijt in de Weerter binnenstad.

Spaaractie groot succes
De spaaractie bij Jumbo Heerschap was een groot succes. Ondernemer Stan Heerschap kijkt tevreden terug: “Gedurende een actieperiode van 6 weken konden onze klanten sparen voor gratis deelname. En dat sloeg aan! Met onze eigen ambachtelijke bakkerij en supermarkten weten we hoe enorm belangrijk een gezond ontbijt is voor jong en oud. Op deze manier kunnen we iedereen hier gratis van laten meeprofiteren. En niet onbelangrijk: zo kunnen we iets terugdoen voor alle Weertenaren die wekelijks hun boodschappen komen doen in één van onze mooie Jumbo winkels!”

Deelnemers maken kans op prachtige prijzen!
Deelnemers aan de langste ontbijttafel maken kans op € 1.000,- aan prijzen, beschikbaar gesteld door de winkeliers van de Maasstraat. Daarnaast stelt Jumbo Heerschap diverse boodschappenpakketten beschikbaar. Naast een lekker ontbijt in een unieke setting maken de deelnemers dus ook nog kans op prachtige prijzen!

Sociaal en maatschappelijk
Door deel te nemen aan de langste ontbijttafel steunt u het project ‘Stop Tetanus’, een initiatief van Unicef en Kiwanis. Zij bundelen hun krachten om sterfte bij jonge moeders en kinderen, als gevolg van tetanus, terug te dringen.

Meer informatie over 600 jaar Weert en de langste ontbijttafel vindt u op www.weert600jaarstad.nl. Het laatste nieuws rondom dit evenement is ook te volgen via www.facebook.com/langsteontbijt en via www.twitter.com/langsteontbijt.