Speciale Weert 600 koffie

Met een jaarkalender vol mooie Weert 600 evenementen, kan het niemand ontgaan zijn dat deze stad een feestje te vieren heeft. Het feestjaar is ook goed voor de smaakpapillen. Naast de Weert 600 bieren zoals 1414 Ambrosius en de Wertha-speciaalbieren en het speciale Weert 600 ijs, is er nu ook Weert 600 koffie op de markt.

Het Waope van Wieërt, in de volksmond beter bekend als ‘Wieërter koffie’, komt vandaag met hun bijdrage aan deze feestvreugde. Speciaal voor dit jubileum introduceren zij een nieuwe smaak ter uitbreiding van het assortiment. Deze koffie zal de toepasselijke naam “Zuûvere 600” gaan dragen.

Voor deze ‘Zuûvere koffie’ is gebruik gemaakt van de beste Colombia Supremo bonen om de koffie de perfecte balans tussen aroma, body en smaak te geven. Deze koffie is ook uitermate geschikte als filtermaling.

Waope van Wieërt werd iets meer dan een jaar geleden op de markt gebracht onder het motto: ‘Echte koffie, geine knoeëj’. Deze koffie wordt gebrand bij een lokale koffiebranderij. Voor de logo’s en teksten wordt gebruik gemaakt van de talenten van jonge, lokale kunstenaars en schrijvers. Het logo voor deze nieuwe koffie is ontworpen door Kenny Jacobs, de tekst op de verpakking is geschreven door Maarten Prinsen.

Ter introductie van de nieuwe koffiesmaak is er een tijdelijke actie: Tegen inlevering van onze Actie-koffiefilter (o.a. te verkrijgen bij de verkooppunten) ontvang je:

Jouw tweede kopje Waope van Wieërt koffie gratis bij:
De Dorpsherberg (Ospel), Hof van Schoor, Huupkens (Biest) en Restaurant Azië.

óf

De nieuwe smaak “Zuûvere 600” (250g) tegen een introductieprijs van €4,95.
Verkrijgbaar bij: Kaas en Ko, Kaldi en Tabaktief van Bun.

Zuûvere 600 is vanaf vandaag te verkrijgen bij Kaldi, Kaas en Ko, Tabaktief van Bun en via de webshop.

www.waopevanwieert.nl