Stadhuis geopend

Foto’s – Vrijdagmiddag 27 juni is het nieuwe Stadhuis Weert met een spectaculaire show officieel geopend door gouverneur Theo Bovens en burgemeester Jos Heijmans.

De toeschouwers zijn verrast op een show met muziek, dans en special effects. Aan de optredens deden circa 100 vrijwilligers mee. Van muzikanten, tot jongeren en van het stadsgilde tot medewerkers van het ziekenhuis. Ook medewerkers van de hulpdiensten deden mee. Het publiek genoot zichtbaar van de optredens en ook Ton Wolter en Wendy van Dooren wisten de show te stelen.

Na de show volgden toespraken van burgemeester Heijmans, gouverneur Bovens en architect Ban Breugel. Men was allen bijzonder trots op het nieuwe gebouw en ment hoopt dan ook dat de Weertenaren trots zullen zijn. De eerste complimenten waren al ontvangen en werden dan ook voorgelezen.

Zaterdag en zondag kan iedereen een kijkje nemen in het nieuwe stadhuis. Tevens vinden er buiten tal van demonstraties plaats.

Info: http://www.weert.nl/Opening-stadhuis-en-open-dagen-op-28-en-29-juni.html

Bekijk een sfeerimpressie: