SV Laar E1 wint ColadaCup

Onlangs vond op het complex van Wilhelmina ’08 het meest unieke voetbaltoernooi voor de E- en F jeugd van Nederland plaats, georganiseerd door Voetbalschool Weert, waarbij voor het tweede jaar gestreden werd om de COLADA-Cup.

Het unieke van dit toernooi is de opzet van korte partijvormen 2 tegen 2, 3 tegen 3 en 4 tegen 4 per team waarbij individuele acties, pingelen en 1 tegen 1 duels centraal staan. Vorige week zaterdag was de winnaar van de COLADA–Cup SV LAAR E1. Team Futzal Heel scoorde de meeste doelpunten en speler Leroy de Jager (SV Laar) werd bekroond tot de Beste speler van het toernooi.

Afgelopen zaterdag was de winnaar van het toernooi FC ODA E2. Werden de meeste doelpunten gemaakt door FC ODA E1 en werd Sem (FC ODA E2) bekroond tot de Beste speler van het toernooi.