Manifestatie Vrouwenhof

Vanavond ben je van harte welkom bij de verkoopmanifestatie van Wonen in Vrouwenhof waar je alle informatie over het project kunt ontvangen, jezelf kunt inschrijven voor jouw favoriete woning en zelfs een speeddate kunt houden met interieurdesigner Victor Meuwissen. De manifestatie vind plaats tussen 17.00 en 21.00 uur in Café-Zaal Jonas aan de Beemdenstraat.

Een voorproefje voor de inrichting van jouw eigen woning! Victor, onze interieurdesigner, geeft gratis interieuradvies aan bezoekers van de verkoopmanifestatie in de vorm van een inspirerende speeddate van circa 15 minuten. Je kunt jezelf hiervoor inschrijven in de ruimte van de verkoopmanifestatie. Je bent van harte welkom om tijdens één van de speeddates aan te schuiven!
Wil jij meer weten over Woonsferen en Leefwijzen die bij jou passen? Bekijk dan de online inspiratietool en laat je per woningtype inspireren door de diverse Woonsferen en Leefwijzen van Victor&Wonen. Maak een gratis account aan op www.woneninvrouwenhof.nl zodat je jouw ontwerpen kunt opslaan en delen met familie, vrienden of wellicht je toekomstige buren.

De afgelopen weken is het al flink druk geweest op de website www.woneninvrouwenhof.nl. Veel bezoekers zijn op zoek gegaan naar alle informatie over hun droomwoning. En ze zijn enthousiast geworden. De afgelopen weken hebben al veel kopers zich aangemeld. Maar wees gerust, jij kan je ook nog steeds inschrijven op jouw droomwoning. Dit kan door contact op te nemen met de makelaars Dolf of Geert van Saelmans Makelaardij. En natuurlijk vanavond op de verkoopmanifestatie.