Ontbijt voor voedselbank

De Voedselbank Weert heeft kaarten ontvangen voor de langste ontbijttafel van Nederland. Dit unieke evenement vindt plaats op maandag 9 juni (2e Pinksterdag). Het is één van de hoogtepunten tijdens het jubileumjaar ‘Weert 600 jaar stad’. De organisatie ligt in handen van Kiwanis Club Weert, Robert Beelen en supermarkt Jumbo Heerschap i.s.m. de gemeente Weert en de Stichting Weert 600. Op dinsdag 3 juni overhandigde directeur Stan Heerschap deze entreebewijzen aan Johan Knook van de Voedselbank Weert.

De langste ontbijttafel van Nederland is een evenement voor, door en met alle Weertenaren. Om dat doel te realiseren is het van belang dat ook iedereen daadwerkelijk de gelegenheid krijgt om deel te nemen aan het evenement. Daarom heeft hoofdsponsor Jumbo Heerschap entreebewijzen beschikbaar gesteld aan de Voedselbank Weert.

Stan Heerschap licht toe: “Als bakker en supermarkt onderstrepen wij het belang van een gezond ontbijt iedere dag. Helaas is dit echter niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Om die reden hebben wij gevraagd aan de mensen die zijn aangewezen op de Voedselbank of wij hen een gratis ontbijtje mogen aanbieden. Johan Knook heeft dit namens de Voedselbank meteen omarmd. Wij zijn erg blij dat we op deze manier een beetje kunnen helpen.”

Meer informatie over 600 jaar Weert en de langste ontbijttafel vind je op www.weert600jaarstad.nl. Het laatste nieuws rondom dit evenement is ook te volgen via www.facebook.com/langsteontbijt en via www.twitter.com/langsteontbijt.