Opnieuw zijn de hulpdiensten druk doende geweest met een loslopende hond op de snelweg A2 bij Maarheeze, net over de provinciegrens met Weert.

Rond 13.15 uur werd de hond aangereden door een vrachtwagen. De hond raakte hierbij zwaargewond. Toegesnelde hulp mocht echter niet meer baten en de hond kwam te overlijden. De politie doet onderzoek om de eigenaar van de hond te achterhalen.

De laatste tijd moet de politie in de regio opvallend veel op pad voor loslopende honden op de snelweg bij Cranendonck, Nederweert en Weert. Op 15 juli j.l. werd er een hond gevangen op de snelweg. Dit liep toen goed af, maar op 6 juni j.l. vond er nog een ernstig ongeval plaats naar aanleiding van een zoekactie naar een loslopende hond op de snelweg bij Weert.

2 REACTIES

  1. Ik heb het zien gebeuren.
    Het was een zwarte bouvier met krullen.
    Was weg gerend gerend op de leger plaats in Budel.

Comments are closed.