Fusie volleybalclubs

Irmato uit Stramproy is de nieuwe hoofdsponsor van de fusieclub VC Weert/VC Boshoven. Het ingenieurs- en adviesbureau dat actief is in de machine- en apparatenbouw heeft zich voor 3 jaar verbonden aan de vereniging. Het logo van Irmato zal de komende jaren op de voor- en achterkant van het wedstrijdtenue van de vereniging staan.

De nieuwe naam van de vereniging was nog geheim gehouden door het nieuwe bestuur. Inmiddels is bekend geworden dat de nieuwe club de naam “VC Weert/VCB” heeft gekregen. De toevoeging herinnert aan het vroegere VC Boshoven. Met de komst van de nieuwe hoofdsponsor is de volledige naam van de “nieuwe” volleybalvereniging “Irmato VC Weert/VCB”.

Irmato is de afgelopen 3 seizoenen ook hoofdsponsor geweest van het eredivisie damesvolleybalteam van de Stichting Volleybalpromotie Weert. Over een eventuele verlenging van het hoofdsponsorschap zijn beide partijen nog in gesprek.
Een zusterbedrijf van Irmato, PrismaWorx, is hoofdsponsor van PrismaWorx Stravoc, de volleybalvereniging in Stramproy. Directeur/eigenaar van beide bedrijven, Vitor Moonen, onderstreept met de sponsoring van alle drie de volleybalverenigingen in de gemeente Weert niet alleen het belang van de topsport maar ook dat van de breedtesport in de regio.