Wedstrijd Jong Ajax

Foto’s – Jong Ajax kwam donderdag naar Weert om een oefenwedstrijd te spelen tegen Wilhelmina ’08.

Wilhelmina ’08 is afgelopen seizoen kampioen geworden en promoveerde naar de 1e klasse. Alle reden voor feest én om te oefenen tegen een geduchte tegenstander. En een geduchte tegenstander was het zeker. Wilhelmina ’08 moest alles uit de kast halen om Jong Ajax te temperen. De einduitslag was 0-9 ten gunste van Jong Ajax.

Hoewel de Weerter club verloor, was het voor de honderden toeschouwers een leuke ervaring om Jong Ajax in Weert te zien voetballen. Tijdens de wedstrijd waren wat leuke duels tussen de voetballende partijen. Hoe dan ook, de wedstrijd was een leuke avond uit voor jong en oud. De toeschouwers genoten zichtbaar van de wedstrijd.

Bekijk een sfeerimpressie.