Basketbal‘s Cool van start

Op zaterdag 6 september aanstaande zal zal de Basketbal’s Cool training van het nieuwe seizoen weer starten. De training vindt plaats van 09.00 uur tot 10.30 uur. De Basketbal’s Cool van Basketbal Promotie Limburg is er voor kinderen van (bijna) 4 tot 10 jaar.

Bij de Basketbal’s Cool word op een laagdrempelige manier stap voor stap kennis gemaakt met basketball en dit word aangeleerd door zeer ervaren trainers. Daarnaast hoef je geen lid te worden van een club maar kan er een 10 rittenkaart worden gekocht voor slechts 15 euro en kan je 2 x gratis proberen.

Dus kom op zaterdag 6 september naar de sporthal van Het College in Weert en doe mee. Koop je voor het eerst een kaart dan ontvang je tevens een gratis Basketbal’s Cool t-shirt.

Voor meer informatiemail naar :[email protected]