Bootcamp Junior

Komende vrijdag 29 augustus vind in Weert de eerste editie van een junior bootcamp plaats.

Bootcamp Junior is vooral een leuke sport in de buitenlucht. De nadruk in deze lessen ligt op samen sporten met plezier. In Bootcamp Junior zitten veel spel elementen en leuke uitdagende oefeningen, waardoor de lessen elke keer weer boeiend zijn om aan deel te nemen. Er wordt veel met attributen gewerkt zoals de speedladder, autobanden, ballen, kettelbell, kortom, een fun les, maar wel met een gezond resultaat.

Bootcamp Junior is niet alleen veelzijdig, de jeugd zit ook minder achter de PC, TV en/of game console. Kinderen vanaf 8 tot 16 jaar kan deelnemen aan Bootcamp Junior, welke plaatsvindt, elke vrijdag om 18.00 uur in het Molenakker park in Weert. Aanmelden voor een gratis proefles: www.actiefindewijk.nl

Voor clinics op scholen neem contact op via [email protected]