Greep naar de Hoorn

Foto’s – De 19e editie van de bedrijvencompetitie genaamd ‘Greep naar de Hoorn’ staat op de kalender voor zaterdag 13 september 2014. Het belooft een bijzondere Greep te worden.

Geïnspireerd door het thema “verbinden” van de viering van het jubileumjaar Weert 600 jaar stad heeft de organisatie het gewaagd de al jaren zo succesvolle formule voor deze ene keer op een aantal punten aan te passen. Uitgangspunt is dat men dit jaar veel meer mensen uit het Land van Weert dan gebruikelijk willen laten meegenieten van “ons” bijzondere evenement. Dat gaat men doen door alle spellen dubbel uit te voeren en een veertigtal bijzondere teams uit te nodigen mee te doen. Die teams gaan meestrijden namens vrijwilligersorganisaties die zich inzetten voor een leefbaarder en hechter Weert.

Meedoen levert de teams €600 op die ze besteden kunnen aan een door hen zelf uitgekozen goed doel. De meest originele en inspirerende doelen maken bovendien kans op de verdubbelaar: geen €600 dan, maar €1200!

Natuurlijk horen bij de komende editie ook spellen met een W600 tintje. Daarvoor zal de organisatie hun normale speelterrein rondom de IJzeren Man deels verlaten en wat meer de stad opzoeken. Start en finish zijn echter wel als gebruikelijk bij Kinderpretland.

Sfeerimpressie vorige editie: