Hond gered van snelweg

Foto’s – De afgelopen weken zijn langs de snelweg A2 diverse malen loslopende honden aangetroffen. Helaas soms met een trieste afloop.

Vorige week werd ook een hond aangetroffen, maar dat verhaal kent een goede afloop die wij jullie niet willen onthouden. Eefje uit Someren-Eind was onderweg en zag aan de zijde van Nederweert een hond onder de vangrail liggen. Ze twijfelde geen moment en zetten de auto aan de kant om de hond te redden. Onder de vangrail van de snelweg A2 trof ze een uitgemergelde whippet aan. Met wat gedoe wist ze het beestje te vangen.

De hond is overgebracht naar het dierenasiel De Beestenboel in Weert. Zij hebben inmiddels laten weten dat de hond circa zes weken rond heeft gezworven in en rond Nederweert. Het dierenasiel is blij met de inzet en betrokkenheid van de mensen. De hond maakt het goed.