Kledinginzameling Zuid

Naar aanleiding van het nieuwe beleid van de Gemeente Weert hebben Harmonie St. Joseph Weert-Zuid en de Eerste Weerter Vogelvereniging Zang en Kleur de handen in een geslagen om een huis aan huis een kledinginzameling in de wijken Graswinkel, Moesel en Keent te starten.

De geldelijke opbrengst komt rechtstreeks ten goede van de leden van beide Weerter verenigingen. Deze kledinginzameling zal elke eerste zaterdag van de maand plaatsvinden. Doe mee en zet zoveel mogelijk kleding/textiel in een dichte plastic vuilniszak voor 9.00 uur ’s ochtends op de stoep.

Je kan alvast in jouw agenda de volgende inzameldata vermelden, te weten: zaterdag 6 september, zaterdag 4 oktober, zaterdag 1 november en zaterdag 6 december. Wat wordt onder andere ingezameld: alle kleding en schoenen, huishoudelijk textiel (washandjes, handdoeken, tafellakens, dekens, kussenslopen, gordijnen enz.), zachte knuffels, lappen stof, kussens en dekbedden en kleding accessoires (petten, hoeden, riemen, tassen enz.). Wat wordt niet ingezameld: vloerbedekking, tapijten, matrassen, hard speelgoed, natte en/of besmeurde kleding en textiel.

Namens beide verenigingen alvast bedankt voor je medewerking.