Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 15.40 uur voor een ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

Ter hoogte van hectometerpaal 205,0 was een motorrijder onderuit gegaan. De motorrijder raakte hierbij gewond. Voorbijgangers die het zagen gebeuren boden direct eerste hulp.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De motor liep forse schade op en is afgesleept door een berger.

Ten gevolge van het ongeval ontstonden 2 files. Tussen Grathem en Nederweert stond 4 kilometer file en tussen Nederweert en de afslag Kelpen-Oler een korte kijkersfile.

12 REACTIES

 1. Op de foto lijkt het erop , dat de onfortuinlijke motorrijder onderuit gegaan is vanwege een stuk kapotte vrachtwagenband ; daar ligt menige autobaan mee bezaaid tegenwoordig! RWS: opruimen die zooi!!!
  Motorrijders moeten ogen op steeltjes hebben!
  In ieder geval sterkte gewenst!!

 2. Er ligt in ons Limburg inderdaad een homobos, maar absoluut NIET bij de A2, en al helemaal niet hectometerpaal 205,0 !!!!

 3. Bedankt voor je bericht. Ik ben helaas die onfortuinlijke motorrijder.

  Ongeluk is idd veroorzaakt door spullen op de weg. Een afgelopen profiel en spatbord van een vrachtwagen zorgde ervoor dat mijn voorligger(s) een noodstop moesten maken. Helaas kwam ik net te kort om ook op tijd te stoppen. Ontwijken van voorganger leek geen optie en gokte ik op een goed resultaat van de remproef. Mijn snelheid was normaal (115-125) en afstand ook. Motor beschikt gelukkig over abs. Deze werkte goed.

  Doordat ik de bumper van het busje voor mij raakte sloeg ik voorover (over de kop) en kwam ik onder de motor. Doordat de snelheid er al goed uit was en ik goede kleding droeg heb ik nog geluk gehad.

  Mijn knieschijf is helaas in zeven stukken en is inmiddels geopereerd. Zal een tijd duren voordat ik weer ter been ben.

  Ik heb veel te danken aan het dragen van de juiste kleding en degelijk materiaal. Je weet niet wat de gevolgen kunnen zijn zonder het dragen hiervan. Denk hier altijd goed over na en bezuinig hier niet op en draag het ten alle tijden!!

 4. Hallo @Marruc Bedankt voor je uitleg. Ik ben blij dat je er redelijk goed vanaf bent gekomen en dat je een goede motorrijder bent.Ikzelf ben ook motorrijder maar ik heb helaas niet de juiste kleding. Het eerste wat ik dacht toen ik de foto van je op de brancard zag is: Hij zal toch niet in zijn paarse T-shirt op de motor hebben gezeten.Ik hoop dat je spoedig zal herstellen en in dit geval sorry voor mijn opmerking dat je naar het “bos” keek.

 5. @marruc
  Ik dacht het inderdaad dat het rotzooi was waar je over bent gekukeld , in ieder geval een goed herstel gewenst van ons !!

 6. Als er verloren lading of zooi op de rijbanen liggen meld dat dan via 112.
  Als het tenminste verkeersgevaarlijk is!

  Die meldkamer meld dat per direct naar de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat en zij sturen er dan een weginspecteur naar toe!

Comments are closed.