Nieuwe zaken

Nog altijd zijn er ondernemers die flink investeren in een nieuwe zaak of de vernieuwing daarvan. Ook afgelopen maanden zijn in Weert weer een aantal nieuwe zaken erbij gekomen en verhuisd, zo meldt WinkelstadWeert.nl.

Bekijk een overzicht met de (ver)nieuw(d)e zaken:

– MIN18

Aan de voet van de Maaspoort, gelegen aan de parkeerplaats van Jan Linders is onlangs een nieuwe diepvrieszaak gevestigd. Je kan hier terecht voor (mini-)snacks, gebak, maaltijden, ijs, gekoelde dranken en sauzen. Het assortiment bestaat o.a. uit 43 soorten snacks van Van Lieshout, Mora, Laan en Breta. Kortom horecakwalitieit voor thuis.

http://www.min18.nl / https://www.facebook.com/Min18diepvries

– Senol kebab

Senol Kebab is even weg uit Weert maar komt terug in de Stationsstraat naast café ’t Swaentje. Senol moest verhuizen vanwege de uitbreiding van Antje van de Statie aan het Stationsplein. De populaire kebabzaak komt medio september terug in het stadscentrum. Momenteel is met druk doende in het pand om de zaak in te richten.

– Outdoor & Travel Experience

Ook Outdoor & Travel Experience gaat verhuizen vanwege de uitbreiding van Antje van de Statie. De outdoorwinkel is gevestigd in de Stationsstraat en gaat het voormalig pand van Hartholt aan de Wilhelminasingel. Momenteel is men druk doende met de inrichting van het nieuwe pand. Het voornemen is dat men op 30 augustus de kanten kan verwelkomen op de Wilhelminasingel.

http://www.outdoortravelexperienceweert.nl

– Longstreet

De Langstraat is een nieuwe kledingzaak rijker, genaamd Longstreet. In de winkel worden trendy accessoires, dames-, en herenkledij verkocht. In het pand zat voorheen Hunkemöller gevestigd.

https://www.facebook.com/pages/Longstreet/498682243599725?fref=ts

– “Van de Kerkhof” Outlet

In het voormalig pand van House of Shoes in sinds kort een kledingoutlet gevestigd. In de Outlet kan men terecht voor kleding die voorheen in de collectie zat van Cees Kerkhof Mode. De kleding van o.a. Gerry Weber en Taifun wordt tegen scherpe prijzen aangeboden. Denk aan kortingen tot 60%.

– MC Company Outlet

MC Company heeft reeds een winkel in de Stationsstraat. Onlangs hebben ze een extra vestiging geopend in de Langstraat waarin een Outlet is gevestigd. De Outlet is gevestigd in het voormalig pand van Cees Kerkhof Mode tegenover Foto Weert.

http://www.mc-company.nl

– Dixons

Dixons heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan. Het oude houten interieur met de afgesloten kasten heeft plaatsgemaakt voor een eigentijds strak design. De nieuwe formule zet in op beleving waarbij je de producten in de winkel mag testen onder het genot van een bakje koffie. De nieuwe winkel heeft tevens een nieuw kassasysteem waar bij er niet op een vaste locatie in de winkel moet worden afgerekend.

– Cheetah 02

Ook de Oelemarkt heeft een nieuwe zaak erbij, namelijk Cheetah 02. De club wordt vanavond geopend. Benieuwd naar Cheetah 02? Dan kun je vanavond kennismaken onder het genot van een gratis biertje (tussen 22:30 en 23:30) en de beats van DJ Kicken & Trusic.

https://www.facebook.com/Cheetah02

– Loom Store

Loombandjes zijn heden ten dage niet meer weg te denken in de Nederlandse gezinnen. De trend met de elastiekjes beleefd momenteel zijn hoogtepunt. In de Muntpassage is een tijdelijke pop-up Loom Store gevestigd. In de zaak zijn duizenden loombandjes te vinden.

– Bart Smit?

Grote vraagtekens bij speelgoedzaak Bart Smit aan de Markt. Dit is geen nieuwe zaak, maar er komt waarschijnlijk wel een nieuwe zaak. Het pand staat namelijk te huur.

Het hoofdkantoor van Bart Smit geeft in een reactie aan dat men op de hoogte is van het beëindigen van het huurcontact. Men geeft aan dat het verdwijnen van Bart Smit in Weert niet gewenst is en ook de medewerkers in de winkel zitten nog met vraagtekens. Bart Smit geeft aan dat er momenteel nog overleg wordt gevoerd over de toekomst in Weert. Inmiddels hebben ook al meerdere andere ondernemers interesse getoond in het pand. De kans dat het pand leeg komt te staan is vrij klein.

De bovenstaande winkelvestigingen zijn mogelijk gemaakt door Saelmans Bedrijfsmakelaardij. Zij zetten zich in om de leegstand van de Weerter binnenstad tegen te gaan.