De winkeliers aan de Maaspoort zijn bezig met een nieuw initiatief genaamd “Proef de Maaspoort”. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 21 september van 13.00 tot 17.00 uur.

Omdat er in hun straat zoveel diversiteit is aan eetgelegenheden en toeleveranciers kwam het idee om een proef-evenement te organiseren. Zo heeft de Maaspoort o.a. een Turkse supermarkt, Poolse supermarkt, Italiaans restaurant, ijssalon, bakker, slager, en een groenteman.

Maar de winkelstraat kent ook niet eet-gerelateerde zaken, waar je op andere wijze kan proeven. Denk hierbij aan de meubelzaak, kapsalon en de feestwinkel. Naast de winkels aan de Maaspoort hebben ook andere zaken hun medewerking toegezegd voor het evenement zoals Kaas&Co, Sushi Tokio, bierbrouwerij de Natte Geit, de Renault garage en de IJzeren man.

Je kan op 21 september een lekker gerechtje proeven of een proefabonnement nemen voor de nieuwe kabelskibaan in Weert. In de winkelstraat zullen diverse marktkramen en terrassen opgesteld zijn waar je jouw zintuigen kan laten prikkelen. Daarbij is er gezorgd voor de nodige entertainment waaronder de Poal 60 Schantygroep.

Die dag vind eveneens het Cultureel Lint plaats in de binnenstad. Nog een extra reden om de binnenstad te bezoeken en de evenementen te bezoeken.

Meer informatie: https://www.facebook.com/DeMaaspoortWeert

8 REACTIES

  1. Cultureel lint, Pasar Malam en nu ook al Proef de Maaspoort. Allemaal op koopzondag 21 september. Het is alles of niets in de stad.

  2. Maaspoort is niet zo gek lang, ik denk dat je vrij snel uitgeproefd bent. 😉

    Samen maken deze evenementen een mooie, goedgevulde koopzondag!

  3. De Maasport, is un rommelige gevoarlikke winkelstroat,,met vul verkieer zoals vrachtwagus en angere veer of mier wielege wagus, di-j fietsers en voutgangers in gevoarlikke bringe,,,,,
    ‘T wachte is op ongelukke doa oppe Maasport….

Comments are closed.