2e Beekstraat Boulevard

Ondernemers van de Beekstraat in de binnenstad van Weert presenteren op zondag 31 augustus 2014 de tweede editie van Beekstraat Boulevard. Met centraal een rode loper over de gehele lengte van de straat een gastvrij evenement om zeker niet te missen.

Na de succesvolle editie van 2013 bundelen de samenwerkende ondernemers van de winkelstraat hun krachten opnieuw. Een straatlange rode loper met een modeshow van de deelnemende winkels vormt het middelpunt van het programma. De modellen tonen de nieuwste trends op gebied van kleding en haardracht tijdens shows om 14:00, 15:00 en 16:00 uur. Daarnaast zijn er proeverijen en verschillende andere acties en activiteiten. De dag wordt omlijst door de swingende zomerse klanken van DJ MR Youngue.

De samenwerkende ondernemers laten graag zien dat hun straat een zeer divers winkelaanbod heeft en dat er graag iets extra’s gedaan wordt voor de binnenstadbezoeker. Tijdens Beekstraat Boulevard is de rode loper niet alleen voor de modellen, maar geldt deze ook als een extra warm welkom voor de bezoekers van de straat. De activiteiten in de Beekstraat vinden plaats tussen 13:00 en 17:00 uur, de openingstijden van de maandelijkse winkelzondag.