Vrolijke kinderbraderie

Foto’s – De kinderbraderie in de Weerter binnenstad trok dit jaar al vroeg veel bekijks. Binnen een uur na aanvang stroomde de Oelemarkt en Hoogstraat al vol met mensen.

Vorig jaar viel de kinderbraderie volledig in het water vanwege de regenval. Dit jaar waren de weergoden wel gunstig gestemd. Het zomerzonnetje scheen over de Oelemarkt en dat had zijn positieve uitwerking op het aanwezige verkopers en bezoekers. Er hing dan ook een vrolijke sfeer op het plein en in de winkelstraat.

Tijdens de kinderbraderie boden kinderen samen met hun ouders tweede hands spullen aan. Daar is nog altijd veel vraag naar, zo bleek vandaag. Ook was er gezorgd voor wat vermaak. Zo was er een springkussen en mochten kinderen naar de ‘circusschool’ en stond op de Oelemarkt een grote constructie waar verschillende acrobatische shows werden gegeven.

Bekijk een sfeerimpressie: