Ongeval op Geuzendijk

Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 15.26 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Geuzendijk.

Op de splitsing bij Blaakven waren twee personenauto met elkaar in botsing gekomen. Een personenauto komende uit de richting Budel was in botsing gekomen met een auto die vanaf de Maarheezerhuttendijk kwam. Omdat de aard van de verwondingen niet direct duidelijk was werd uit voorzorg ook de brandweer gealarmeerd.

De slachtoffers wisten hun voertuig op het parkeerterrein van Blaakven te parkeren en op eigen kracht het voertuig te verlaten. De schrik zat er echter goed in bij de slachtoffers. Een vrouw klaagde over nekklachten. Haar kinderen bleven ongedeerd maar waren flink geschrokken. De bestuurder van de andere auto dreigde onwel te worden en kreeg direct medische hulp van het ambulancepersoneel.

Beide auto’s liepen blikschade op. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.