Leerlingen van de dansgroep BC Dance van Het College Weert doen ook dit schooljaar weer mee aan de Coach Schooltour. Op donderdag 18 september komen de COACH Heroes Shaggy (Hip Hop danser bekend van musical ‘Afblijven’), Ajezen (freestyle basketballer) en niemand minder dan Ruud A.K.A Rudebeats (Beatboxer in hart en nieren en vaak te gast bij Giel Beelen) langs om de leerlingen hun URBAN SKILLS bij te brengen tijdens een twee uur durende workshop met aansluitend een spetterende showcase.

De COACH Heroes geven in de ochtend diverse workshops aan een hoop enthousiaste leerlingen. Iedere Hero heeft zijn eigen ‘urban’ vakgebied waarmee de leerlingen kennis maken. Shaggy geeft een hip hop workshop, Ajezen geeft een workshop freestyle basketbal en Ruud geeft een Beatbox workshop. Tijdens de middagpauze geven de COACH Heroes, samen met hun leerlingen een show voor de rest van de school. Hierin worden de resultaten van de workshops hiphop, freestyle basketbal en beatboxen verwerkt. Iedereen is klaar voor weer een geweldig spektakel!

Derde bezoek
De leerlingen van BC Dance dansten voorgaande jaren al met bekende dansers zoals Juvat, Niels en Shaggy (bekend van So You Think You Can Dance). “Het College in Weert ontvangt de tour dit jaar alweer voor de derde keer. ” meld Kirsti Boessenkool, Marketing Manager bij COACH. “We vinden het enthousiasme waarmee Het College Weert met het project omgaat bijzonder leuk om te zien. Daarnaast vinden we het natuurlijk geweldig dat de school gratis dansles aanbiedt.” De Coach Hero Schooltour belooft weer een unieke en geweldige ervaring te worden!

Droombaan
Doormiddel van deze introductie met succesvolle personen uit het beroepsleven, wil COACH de jongeren inzicht geven dat ook zij kunnen worden wat ze willen worden, of in ieder geval er in geloven dat als ze het doorzettingsvermogen hebben, er hard voor willen werken en de juiste keuzes maken, ze al een stap dichter bij hun droombaan zijn.