Drenkeling in Dorplein

Budel – Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag rond het middaguur massaal uitgerukt voor een drenkeling in Budel-Dorplein.

In het water langs de Hoofdstraat in Budel-Dorplein, op enkele meters afstand van de zinkfabriek, was een persoon aangetroffen. De ambulancedienst, brandweer en politie kwamen ter plaatse, maar de hulp mocht niet meer baten. De persoon werd uit het water gehaald waarna werd vastgesteld dat hij was overleden.

Vermoedelijk gaat het om de 40-jarige man waarvoor vanochtend een Burgernetbericht werd verspreid. De politie moet de identiteit nog officieel vaststellen evenals de toedracht van het ongeval.

De hulpdiensten waren sinds vanochtend al doende met de zoekactie naar de vermiste man. Ze werden hierbij ondersteund door personeel van de nabij gelegen zinkfabriek. Het waren de personeelsleden die tot hun grote schrik en verdriet een man aantroffen in het water.