Gespot – Het is de derde dinsdag van september, dat betekent Prinsjesdag. Prinsjes kan soms een beetje saai zijn, maar dat was voor een delegatie uit het Weerterland vandaag niet het geval. Zij maakten een voor de gein een selfie live op tv.

Ondernemer Gé Moonen van Moonen Packaging uit Weert en wethouder Hubert Mackus uit Nederweert maakte een unieke Prinsjesdag-selfie terwijl verslaggevers van de NOS in gesprek waren met minister-president Rutten. Alles was live via de NOS te volgen. Zo stond digitaal ondernemend (Neder-)Weert weer op ludieke wijze op de kaart.

11 REACTIES

 1. Die Pipo uit Nederweert kan zich beter druk maken over zijn nieuwe randweg samen met zijn stakeholders, want dit wordt nog een warme winter voor onze Hubert.

 2. Hallo vriendjes en vriendinnetjes ja we komen uit ( Neder)weert.Hallo vriendjes en vriendinnetjes en zo staan we voor joker.

 3. Eenieder die in een zelfde positie zou zijn…..zou dit ook doen!
  Komop, de boog kan niet 365 op 365 gespannen zijn….en wannneer krijg je het meest gedaan..juist ja als je ontspannen bent!

 4. Verschil moet er zijn: de wethouder van Nederweert gaat een dagje naar Den Haag. De burgemeester en een wethouder van Weert zijn onderweg naar Canada… en wss. betaald Mackus de reis zelf en Heijmans en Litjens niet… het is DIEP-triest!

 5. Allememachies wat een zure reacties allemaal.
  Als ik daar zelf had gestaan met mijn pipo-pak weet ik zeker dat ik hetzelfde had gedaan!

  … Politici, het zijn nét mensen…

Comments are closed.