Greep naar de Hoorn

Foto’s – Zaterdag vond een speciale editie plaats van Greep naar de Hoorn. De 19 editie van de bedrijvencompetitiedag stond in het teken van Weert 600 jaar Stad en het thema “verbinden”.

Tijdens deze bijzondere editie van Greep naar de Hoorn deden ongeveer 650 sporters mee verdeeld over 67 teams. De deelnemers kwamen niet alleen uit Weert, maar ook uit Cranendonck en zelfs elders uit Nederland en België. De teams en organisatie zette zich in voor een gezellig, leefbaar en hechter Weert. Ook zaterdag wist men erin te slagen dit doel te behalen.

Verdeeld over 11 locaties in Weert moesten de teams diverse spellen uitvoeren. Bij een aantal spellen moesten de deelnemers het water trotseren, maar naar mate de dag verstreek kwam de nazomerzon tevoorschijn die zorgde voor het ultieme sportklimaat. De sfeer zat er dan ook goed in.

Naast teambuilding, plezier en netwerken heeft het evenement een belangrijk doel, het belangrijkste doel mag je wel stellen en dat is het helpen van de medemens. Ongeveer 80% van het inschrijfgeld ten bate van die goede doelen.

De winnaar van de Greep naar de Hoorn 2014 is BECS It Services.

Meer info: http://www.greepnaardehoorn.nl

Bekijk een sfeerimpressie.