Weerter waaier en toast

Foto’s – Dinsdagavond nam de burgemeester van Weert, Jos Heijmans en voorzitter van de stichting Weert 600 jaar stad, twee originele Weerter producten in ontvangst. Dit gebeurde voor het stadhuis aan de Wilhelminasingel. Ter gelegenheid van het 600 jarig bestaan van Weert herintroduceerde Jos Poell, een van de oudste Weerter ondernemers (sinds 1840), de Wieërter Waaiers en Jos Poell toast.

De introductie van beide Weerter producten is tevens een eerbetoon aan de Weerter Zusters Birgittinessen. Uit de opbrengst van de verkoop wordt onder andere een financiële bijdrage geleverd aan de renovatie van de vensters in de kapel van het Birgittinessenklooster. Jarenlang waren de Weerter Zusters Birgittinessen en Jos Poell in de Weerter Maasstraat zeer gewaardeerde buren.

Dus heb je zin in een overheerlijke Wieërter Waaier of de originele Jos Poell toast? De Weerter producten zijn weer in beperkte oplage verkrijgbaar als combiverpakking (bewaarblik en nostalgische verpakking) bij Sligro Weert en Kaas & Ko. Prijs €3,50 ex. BTW.