Foto’s – Zondag was het voor geïnteresseerden mogelijk om een kijkje te nemen op de Koninklijke Militaire School (KMS) in Weert. De KMS gaat binnenkort sluiten en daarom maakten veel mensen gebruik van de mogelijkheid om voor de laatste keer de KMS te betreden.

Door het openstellen van de poort en het organiseren en aanbieden van een aantrekkelijk programma wilde de KMS hun dankbaarheid tonen voor de vele jaren dat de KMS in Weert verbleef en tevens afscheid nemen van de inwoners van de gemeente. Het programma werd ingericht rond het thema: Toen en nu / Oud en nieuw.

Defensie had alles uit de kast gehaald om de mensen te amuseren. Dik en dubbel geslaagd, zo zul je ook op de foto’s zien.

Bekijk hier twee uitgebreide sfeerimpressies:

Foto’s Ruud Castermans:

2 REACTIES

  1. Ben zondag met de kinderen gaan kijken. In 1 woord, SUPER. Het was super georganiseerd. Voor de kinderen vollop te doen en te beleven. Mooi gecombineerd met de oude legervoertuigen. We hebben genoten. Zoontje loopt al 2 dagen te roepen dat hij ook soldaar wilt worden, dus toch een indruk achtergelaten bij hem…. 🙂
    Jammer dat de KMS verdwijnt. Nu maar afwachten wat voor bestemming het complex gaat krijgen.

Comments are closed.