Modelwoning 'De Corneel'

In de multi functionele accommoddatie (MFA) ‘De Corneel’ in Swartbroek (waarin ook de school is gevestigd) zijn nog enkele luxe appartementen te koop. Binnenkort wordt op twee dagen een kijkuur georganiseerd. Geïnteresseerden zijn van harte welkom te komen kijken naar de appartementen en een sfeervol ingerichte modelwoning.

Je kan terecht op:

  • zaterdag 4 oktober van 11.00 tot 12.00 uur of
  • maandag 20 oktober van 19.30-20.30 uur.

Het bezoekadres is Ittervoorterweg 99 in Swartbroek (gemeente Weert). De appartementen hebben een verkoopprijs vanaf vanaf €119.000,- v.o.n. Laat je  informeren en inspireren!

Samen met stylingstudio No-Frillz is een modelappartement ingericht, zodat men zich een goed beeld kan vormen van de ruimte en indelingsmogelijkheden. Tijdens de kijkuurtjes kan men meer informatie verkrijgen over de nog beschikbare appartementen, maar ook het toekomstige uitzicht bekijken over het Kerkplein in Swartbroek!
Afspraak

Wil je vooraf informatie ontvangen of liever op een ander tijdstip een kijkje nemen in de woningen? Neem dan contact op met René Dwars Makelaardij BV, telefoon (0495) 537 599 of kijk op de website: www.renedwars.nl. De verkoopbegeleiders maken graag een afspraak.