Foto’s – De voorbereidingen voor de Truckrun van morgen zijn in volle gang. Op het terrein van Lumar gelegen op Kamperhoek is men zaterdag druk doende geweest met de opbouw van het feestterrein.

Om in de sfeer te komen start vandaag om 19.00u met de Truckrunparty. Op het horecapaviljoen is er dan een optreden van Chewy and the Locals. Deze party duurt tot 23.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Entree is gratis.

Op zondag is het weer zover. Het belooft weer een heel groot en gezellig spektakel te worden. Voor de start en na de Truckrun is er volop muziek aanwezig. Hiervoor zullen dj Marcel, Johan Veugelers, Dennis Hendrikx, Aldje Hendrikx (Beppie Kraft) en Edje en Frenske wel zorgen.

Vanaf 09.00 uur komen de trucks in Kampershoek en om 12.40 uur zal wethouder Litjens uit Weert het startsein geven.

Voor actuele informatie en route zie onze website www.truckrunweert.nl

Bekijk een sfeerimpressie.

2 REACTIES

  1. Zondag gaan werken boshoverweg geblokkeerd luciastraat geblokkeerd geen uitgaand verkeer oda1 mogelijk chapou organisatoren truckrun Weert

  2. @Knuitert
    Mooi, ik zie al wie het volgende jaar gaat organiseren. En dan zal alles perfect zijn.

    Ik heb zo’n bloedhekel aan zuurpruimen die altijd maar met hun ‘chapeau’ opmerkingen komen en te vaak geen bal organiseren.
    Nee ik heb geen band met de truckrun maar organiseer zelf wel veel. En altijd komen er van dit soort reacties. Ik ben er blij mee want dat betekend dat deze mensen zich ook wil inzetten voor iets en… ow wacht. Beste stuurlui staan aan wal en doen zelf geen bal.

    Maar mooi dat er zoveel mensen meewerken en inzetten voor dit.

Comments are closed.