Opbouw Truckrun

Foto’s – De voorbereidingen voor de Truckrun van morgen zijn in volle gang. Op het terrein van Lumar gelegen op Kamperhoek is men zaterdag druk doende geweest met de opbouw van het feestterrein.

Om in de sfeer te komen start vandaag om 19.00u met de Truckrunparty. Op het horecapaviljoen is er dan een optreden van Chewy and the Locals. Deze party duurt tot 23.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Entree is gratis.

Op zondag is het weer zover. Het belooft weer een heel groot en gezellig spektakel te worden. Voor de start en na de Truckrun is er volop muziek aanwezig. Hiervoor zullen dj Marcel, Johan Veugelers, Dennis Hendrikx, Aldje Hendrikx (Beppie Kraft) en Edje en Frenske wel zorgen.

Vanaf 09.00 uur komen de trucks in Kampershoek en om 12.40 uur zal wethouder Litjens uit Weert het startsein geven.

Voor actuele informatie en route zie onze website www.truckrunweert.nl

Bekijk een sfeerimpressie.