Opening Fatimahuis

Foto’s – Zondag werd het Fatimahuis officieel geopend. De opening vond plaats onder grote publieke belangstelling.

Tijdens de opening vonden optredens plaats van o.a. het Weerter Mannenkoor, jeugd van Scouting St. Rumoldus en basisschool De Kameleon. Ook presentator Willie Oosterhuis was aanwezig en liet het publiek genieten van enkele medleys van Johnny Hoes.

In de komende maanden zal het Fatima Huis in topconditie worden gebracht en het omliggende park zal worden omgevormd tot een stadspark. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg, de Gemeente Weert en de nieuwe eigenaar, de familie Hendrix.

In 2011 werd de kerk onttrokken aan de eredienst. De Maria van Fatima Kapel blijft behouden en werd ingezegend door Deken H. Franken.

[nggallery id=1811]