Opening volleybalseizoen

Afgelopen zaterdag was het zover, de verenigingsdag van de nieuwe volleybalvereniging Irmato VC Weert / VCB stond op het programma in Sporthal aan de Bron. Dit was tevens de aanvang van het nieuwe seizoen.

Tijdens deze dag werden teamfoto’s gemaakt van alle teams door een fotograaf. Uiteraard in de nieuwe clubtenues, want bij een gefuseerde vereniging hoort namelijk ook nieuwe kleding. Irmato VC Weert / VCB speelt vanaf dit seizoen in de kleurcombinatie rood-zwart.

Daarnaast stonden er 6 thuiswedstrijden en 2 uitwedstrijden op het programma. Het werd direct een succesvol weekend met 5 overwinningen en driemaal verlies. Op de thuiswedstrijden is veel publiek afgekomen, waaronder de volledige selectie van Dames 1.

Na alle wedstrijden en teamfoto’s werd nog een verenigingsfoto gemaakt van alle leden, kaderleden en vrijwilligers. Uiteraard was ook hier het volledig vernieuwde eerste damesteam bij aanwezig.

De speelsters werden, na het maken van de verenigingsfoto nog gepresenteerd aan de rest van de vereniging. De dag werd nog afgesloten in de Sportcafe De Bron onder het genot van een hapje en drankje.

De uitslagen van dit weekend:
Dames 3 – Stravoc D3 0-4
Dames 2 – SEC D1 3-1
Heren 2 – Accretos H3 4-0
Heren 1 – VCE/PSV H1 2-3
Meisjes C3 – Ledub MC1 0-4
Meisjes C2 – HHC MC3 3-1
Avoc MB1 – Meisjes B1 2-3
Stravoc MA1 – Meisjes A3 0-4