Ideeëncafé Perron C

Als deelnemer aan Cultureel Lint trapt Perron C het nieuwe culturele seizoen in Weert af met een Ideeëncafé. Café ’t Swaentje is aanstaande zondagmiddag 21 september de plek waar frisse, creatieve inzichten geboren worden.

Tussen 12.30 en 17.00 uur kun je jouw vraag of probleem aan het collectief Perron C voorleggen. Dat kan van alles zijn, van zakelijk tot privé. Hoe breng ik mijn bedrijfsboodschap creatief over de bühne? Hoe kan ik mijn website verbeteren? Waarom lukt het me maar niet om een goede pay-off te bedenken? Hoe kan ik met mijn interieur mensen mobieler en productiever maken? Of: hoe maken we de binnenstad van Weert aantrekkelijker?

Verwacht deze middag geen kant-en-klare oplossing. Daarvoor is de tijd simpelweg te kort. Tijdens Cultureel Lint in café ’t Swaentje laten we vooral zien wat de kracht van samenwerken en verbinden is. Verschillende, creatieve disciplines, verbonden binnen Perron C, benaderen uw vraagstukken vanuit een andere visie of denkrichting. Dat leidt tot verfrissende, verrassende ideeën.

Alle reden dus om tijdens Cultureel Lint even binnen te lopen bij ’t Swaentje. Voor een kennismaking met ons collectief en het stellen van uw vraag. Hoe het werkt? Schrijf je vraag en contactgegevens op de kaart die je bij binnenkomst krijgt overhandigd en deponeer deze in de speciale ‘ideeën-Jukebox’. De Perroniers gaan er vervolgens samen mee aan de slag. Wanneer uw kaart aan de waslijn hangt, is het ‘verrassingsei’ gelegd.

Laat je inspireren door Perron C. Ze zien je graag, de 21e!