Truckrun 2014 in beeld

Foto’s/video – De 4e editie van de Truckrun was genieten geblazen voor duizenden mensen in de regio Weert. Een spannende rit voor bijzondere mensen met pit!

Ongeveer 200 trekkers en motorwagens met als bijrijder mensen met een beperking uit de regio maakten in een konvooi een 2,5 uur durende tocht maken door de 8 gemeenten en dorpen: Weert, Stramproy, Ell, Kelpen-Oler, Baexem, Heythuysen, Leveroy en Nederweert.

Wethouder Litjens gaf rond 12.45 uur het startsein waarna de stoet vertrok. Langs de route stonden duizenden mensen die de chauffeurs en bijrijders toezwaaiden. Vanuit de vrachtwagens werd er volop getoeterd als blijk van waardering. Voordat de rit bijna ten einde was kreeg men nog een erehaag van de brandweer op industrieterrein Pannenweg in Nederweert.

De Truckrun kan alleen plaatsvinden dankzij de belangeloze medewerking van vele bedrijven die de motorwagens en trekkers gratis ter beschikking stellen, de chauffeurs die er hun vrije tijd in willen steken, de E.H.B.O. en de vele vrijwilligers waaronder de motorrijders. En niet te vergeten alle sponsoren die de organisatie elk jaar goed gezind zijn.

Bekijk een uitgebreide sfeerimpressie.

Video ‘Erehaag Truckrun’ via Youtube (denk aan de luidsprekers):
http://youtu.be/x1PEx5ia3pM