Uitzending Kunst O Foon

Kunst–O–Foon voor WeertFM is met veel live muziek ook van de partij tijdens Cultureel Lint te Weert.

De organisatoren hebben er zelfs twee uur voor uitgetrokken en staan op 21 september a.s. vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur op het terras van Stadscafé Du Commerce.

Het nieuwe seizoen beloofd natuurlijk weer een groots uitpakken van de culturele instellingen in Weert en er zullen dus veel enthousiaste gasten langs komen.

  • In het eerste uur komt dirigente Annemarie van Kimmenade vertellen over het cultureel lint en haar vocalgroup Close zal meteen een mooi lied laten horen.
  • Verder heerlijke Argentijnse Tango’s en Franse Chansons en Musettes door Tango Y Canciones een muziekensemble met veel drama en humor.
  • In het tweede uur staat er de alternatieve rockband Last Suggestion uit de omgeving Eindhoven. De twee mannen en twee vrouwen verassen hun publiek sinds 2009 met een unieke sound, die wordt getypeerd door experimentele gitaareffecten, opzwepende bassriffs en verfrissende drumlijnen.
  • Gasten o.m. Bibliocenter, WOK muziektheater, onze musea, Kunstcentrum, Molenstichting en Cultureel Café Weert.

Kom dus gezellig langs op terras en neem vooral het zonnetje mee. De uitzending is natuurlijk ook via onze kanalen www.weertFM.nl te beluisteren.