Voorleeslunch voor ouderen

Op de Internationale Dag van de Ouderen op woensdag 1 oktober doet Bibliocenter in de bibliotheken van Weert en Maasbracht mee aan de Nationale Voorleeslunch.

De voorleeslunch is voor alle 55plussers. Deelname is gratis voor zowel leden als niet-leden. Je bent welkom om een vorkje mee te pikken vanaf 11.30 uur. De voorleeslunch duurt tot 13.15 uur. Vooraf aanmelden tot 24 september. Dat kan ook telefonisch: 088-2432000 of via www.bibliocenter.nl.

Voorlezen biedt plezier aan mensen van alle leeftijden. Een mooi verhaal of gedicht voorlezen geeft ontspanning en sfeer. Het kan de aanleiding zijn om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. In Weert combineer je de lunch met verhalen en gedichten door Bas Rompa, Pierre Vossen en Tineke Prins. In Maasbracht lezen Ria Oomen en mevrouw Ficken voor.

Meld je snel aan, want in elke bibliotheek kunnen maximaal dertig mensen aanschuiven. Met dank aan Echte Bakker Dieteren en Kwaliteitsslager Wolfhagen. Nog geen lid van de bibliotheek? Neem een bibliotheekabonnement tijdens de lunch en ontvang 25% korting.