Wilhelminasingel afgesloten

De Wilhelminasingel is vandaag en morgen deels afgesloten voor het verkeer vanwege werkzaamheden. Ter hoogte van het stadhuis worden momenteel herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het zebrapad.

Op maandag 1 september worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de zijde van het stadhuis (buitenste singelring). Het verkeer komende uit de richting van de Stadsbrug kan doorrijden tot de Nieuwe Markt ter hoogte van Wonen Limburg.

Het verkeer aan de zijde van het voormalige postkantoor / St. Rafaelpad (binnenste singelring) kan maandag haar normale weg vervolgen. Dit gedeelte wordt dinsdag 2 september afgesloten. Morgen zal de rijbaan aan de zijde van het stadhuis weer open zijn.

Op het Bassin staat de wegafsluiting al aangegeven, maar de supermarkten Albert Heijn en Jumbo zijn vanaf Weert-Noord gewoon bereikbaar evenals de parkeerplaatsen.