Foto’s – De ambulancedienst en politie zijn woensdag omstreeks 14.30 uur gealarmeerd voor een incident op de Overweertstraat. Volgens de melding zou een vrachtwagenchauffeur onwel zijn geworden.

Eenmaal ter plaatse bleek dat niet de chauffeur onwel was geworden, maar zijn vrachtwagen. De versnellingsbak had het begeven en de vrachtwagen was met geen mogelijkheid meer vooruit te krijgen. De chauffeur had inmiddels contact gehad met het vrachtwagenbedrijf en zij stuurden een monteur ter plaatse. Echter bleek dat ook een voorbijganger alarm had geslagen. Hij of zijn had de 112 gebeld.

De ambulance en politie stonden met verbazing te kijken toen de chauffeur gewoon op en top fit langs zijn vrachtwagen stond. Intussen arriveerden ook een sleepwagen en monteur. De vrachtwagen werd vervolgens afgesleept. Tussentijds ontstond wel wel een kleine verkeerschaos op de Ringbaan. Deze was echter maar van korte duur.

3 REACTIES

  1. Als een vrachtwagen chauffeur de indruk wekt onwel te zijn moet op zijn minst een bloedproef worden afgenomen want ze tuttere wat af die truckers. Een tijdlang kwam ik bij de Wildenberg en vrijwel alle truckers die ik daar zag vertrekken hadden een slok teveel op.

  2. Iemand die daarvoor 112. Belt zal toch wel een boete dikke boete krijgen laat ik hopen.
    Voor het bellen kijk je eerst rond en praat je met de chauffeur deze sprak Nederlands.

Comments are closed.