Het Huis van Nicolaas is inmiddels een niet meer weg te denken kinderfeest in Weert en verre omstreken.

Dankzij 250 vrijwilligers is het mogelijk dat de kleine kinderen een persoonlijk bezoek kunnen brengen aan Sinterklaas. Gedurende drie weken logeert Sinterklaas in het Jacob van Horne museum dat door de vrijwilligers tot een aangenaam verblijf is omgetoverd.

De kinderen krijgen de kans om te zien hoe Sinterklaas logeert en verwend wordt door zijn Zwarte Pieten. En ook dit jaar is het Huis van Nicolaas weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het team te versterken!

Ben jij de aangewezen persoon om de pieten te ondersteunen bij bijvoorbeeld het inpakken, koken of het maken van muziek? Meld je dan aan via http://huisvannicolaas.nl/aanmelden-vrijwilliger/. Dan hoef jij in elk geval niet in de zak mee terug naar Spanje.

12 REACTIES

 1. Hallo Bobonno,

  Het Huis van Nicolaas verwelkomt iedere vrijwilliger en daar heeft huidskleur geen invloed op. In al die jaren heb ik genoeg soorten en maten Pieten zien langskomen…

 2. Witte Piete
  Zwerte Piete
  Rooej Piete
  Geal Piete
  Greun Piete
  Oranje Piete
  Ze schieete allemoal Broeen……….

Comments are closed.