Inval na schietincident

Foto’s – De politie heeft dinsdagavond een onderzoek ingesteld naar een incident waarbij is geschoten. Vier personen zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens- & Munitie (WWM).

Rond 19.00 uur kreeg de politie melding van een verdachte situatie bij een pand aan de Roermondseweg. Daarbij zou geschoten zijn. Toen agenten ter plaatse arriveerden kwamen er twee personenauto’s aangereden en bleek dat de bewoner met zijn auto reeds bij het pand te staan. Bij nadere controle bleek dat de auto van de bewoner inderdaad kogelgaten had, waarna de vier mannen zijn aangehouden.

Bij onderzoek werden geen vuurwapens aangetroffen. Het betreft een 43-jarige man uit Deurne, een 62-jarige man uit Eindhoven, 56-jarige Weertenaar en de bewoner van het pand, allen zijn lid van de Outlaw Motorcycle Gang (OMG) ‘Hells Angels’.

Er zijn geen andere personen aangetroffen in de directe omgeving en de betrokken personen zijn niet gewond geraakt bij het incident. De aangehouden verdachten worden gehoord over wat er zich heeft afgespeeld bij het pand. Onder andere met de hulp van een speurhond en politiemedewerkers is dinsdagavond onderzoek verricht in de woning en loods op het terrein. De betrokken personenauto’s, zijn in beslaggenomen in verband met technisch onderzoek.

Getuigen die informatie hebben over het incident worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of geheel anoniem via 0800-7000.