Ongeval St. Jozefslaan

Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 13.05 uur gealarmeerd voor een ongeval op de St. Jozefslaan.

Op het beruchte kruispunt naast de school had een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een van de auto’s was bezig met de oversteek op de Victor de Stuerstraat toen deze door een auto op de St. Jozefslaan werd aangereden. De auto op de St. Jozeflaanlaan raakte nog twee andere auto’s na de eerste botsing.

De bestuurster in de overstekende auto kwam met de schrik vrij. Een inzittende van de andere auto had nekklachten en werd met uiterste zorgvuldigheid uit de auto gehaald. Deze man is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Door de emoties kregen bekenden van beide slachtoffers het tussentijds aan de stok met elkaar. De politie wist de boel snel te sussen.

Twee voertuigen raakten zwaar beschadigd. Twee andere auto’s die stonden geparkeerd liepen lichte schade op.

Tijdens de afhandeling van het ongeval kwam de petitie ‘Stop St. Jozefsracebaan’ ter sprake. Omstanders en slachtoffers vroegen meteen naar de petitie om deze te ondertekenen.